Vacature Machine Cleaner

Boss Machinery is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het wereldwijd verhandelen van bouw- en grondverzetmachines. Op ons eigen terrein worden elk jaar honderden machines gepoetst, onderhouden en gerepareerd om deze vervolgens naar volle tevredenheid bij de nieuwe eigenaar af te leveren. De lijntjes zijn kort binnen het team en er hangt een informele sfeer op de werkvloer. Momenteel zijn er in totaal 17 werknemers werkzaam bij ons maar vanwege de groei van ons bedrijf hopen wij dit snel uit te breiden!

De functie:

Zodra een bouwmachine bij ons binnen komt, ga jij deze als machine cleaner grondig wassen en schoonmaken. Jij bent hierdoor een eerste en belangrijke schakel die ervoor zorgt dat onze machines zo snel mogelijk klaar zijn voor de verkoop. Als de machine grondig door jou onderhanden is genomen, gaat deze vervolgens naar onze werkplaats. Hier zullen onze monteurs de benodigde reparatiewerkzaamheden uitvoeren. Als alles er dan tiptop uitziet kunnen er foto’s gemaakt worden en kan de machine te koop aangeboden worden.

Mocht er tijd over zijn, dan spring jij daar waar nodig bij. Je bent dan ook een echte allrounder. Zo help jij mee ons terrein netjes te houden en ondersteun je collega’s in de werkplaats om het proces van binnenkomst van de machine tot verkoop klaar zijn zo snel mogelijk te laten verlopen.

Dit ben jij:

Deze functie is geschikt voor jou als je graag in de buitenlucht werkt en niet bang bent om je handen vies te maken. Daarnaast heb je oog voor een blinkend resultaat, ben je fysiek sterk en kan je goed zelfstandig werken. Ervaring in de bouwmachines is leuk maar zeker geen must. We vinden het vooral belangrijk dat je gemotiveerd bent en een enthousiaste houding hebt.

Dit bieden wij jou:

  • Een fulltime functie met uitzicht op een vast contract
  • Salaris gebaseerd op jouw persoonlijke kennis en ervaring
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Een gezellige en informele werksfeer
  • Elke vrijdag een lekkere lunch van de zaak

Kan jij niet wachten om aan de slag te gaan met onze machines? Stuur dan een korte motivatie samen met je CV naar info@bossmachinery.nl
Mocht je nog vragen hebben over deze vacature neem dan contact op met info@bossmachinery.nl of bel naar 040 253 22 45